This metal structure in the city of Chios houses a car showroom, offices and car service spaces .The basic design plan emerged from the superimposition of a grid created by the extension of the area’...
The program of the building includes 6 repair and mechanical spaces, storage rooms, an office and rest areas for the employees. The aim is to create a building which is functional, cost effective...
The design is based on the intersection of two types of grids, one rectangular, occurring from the geometry of space and one oblique, occurring from the axes of movement through space. The surfaces...
The design proposal for the dental clinic focused on the maximum use of the limited natural light and the privacy of individual spaces. For this reason, wooden surfaces working as blinds have been...
The store is located in a stone building on the island’s main shopping street. Due to the lack of space, the main aim was to maximize the storage and exhibition areas, while at the same to facilitate...
The small wine bar on the island’s main shopping street has been designed based on the materiality of wood, copper and cork. The aim was to create a quiet, cozy environment, with clear identity...
In the present project, the starting point from which the design emerged, was the revelation of the early 20th century structure, the enhancement of the steel structural details and the possibilities...
The main aim of the current project was to create a neutral environment for the exhibition of objects, as well as the ergonomic optimization of space and the definition of spacious circulation areas...
The renovation of one of the oldest bars on the island’s waterfront was based on subtraction, integrity and honesty of the construction. The restoration of the materiality space has been achieved by...
In the present project, the user, in an environment where wood and warm lighting dominate, has the ability to walk around rectangular and semicircular structures at a 360 degree angle, which, not...
This is a small exhibition area in a gallery in the center of Chios. The quality of the space [namely industrial] led to a design concept of a three-dimensional complex of pipes defining horizontal...
The design and layout of the space was based on principles of Japanese design, with elements such as natural wood, cement surfaces, earthy, light shades, origami geometry, and, of course, plantation...
The double entry from two parallel roads to the ground-floor agency at the port of Chios, combined with the tightness of the space, led to a proposal that follows curved splines to achieve smooth...
In the design of the ophthalmology clinic, straight lines were used at the perimeter, circular ones at the center of the space, while the main material is wood. The basic aim was the ergonomics of...
The aim of redesigning the facade was to enhance the building, located on the main shopping street, as a whole. For this reason, the length of the shelter that was hiding the second floor was reduced...
In an apartment in the city center, in an area used mostly by medical offices, a complete renovation of the space was requested. The examination space was separated from the office, maintaining...
The design of the dental office was particularly challenging as it required the conversion of a ground floor commercial store into a two-room office with a waiting area and auxiliary spaces. For the...
The idea was to create an "arcade in the arcade", which is implemented by forming a linear arrangement of curved wooden columns along one side, which are decorated with engraved figures inspired by...
It is one of the oldest, traditional cafes on the square of the medieval settlement. The aim was to integrate modern facilities in an existing space with as mild as possible interventions. The...