The study concerns the interior design and renovation of an old hotel in Mykonos, Cyclades. The basic intention is to create 10 luxurious rooms that feature the simplicity of the myconian...
In this study, an interior living space in a Kea residence is being designed. As a basic synthetic tool we used the horizontal structural elements, such as the horizontal beams of the roof as well as...
The family structure changes, and, as a result, new functional requirements emerge, which, in this case created the need to split the older, large house into two smaller ones. One of these will house...
The main objective of the study for the renovation of the small seaside residence in Agia Fotia in Chios, was to maintain the patina of wear from time and sea. The interior layout has been rearranged...
The 5th floor apartment in the center of Chios was in need of a full renovation, as, despite its large size and its good maintenance condition, it was unable to meet the functional requirements of...
In the existing building in Kampos a part of the ground floor which was used to be a storage space was reused and was unified with an extension of the building, adding new spaces to the newly formed...
The large, continuous openings of the apartment, which until now was used as an office building, led to a proposal whose main feature is light and transparency. Thus, a metal and glass partition was...
This is a ground floor apartment in a stone building that required conversion into two smaller apartments to meet family needs. Intermediate communication between these two separate compartments was...
For the design of this summer house, smooth lines and clean geometries were used, while the white color dominates. Large concrete-facing tiles are the basic surface covering material in the house....
The project concerns the complete renovation and refurbishment of an apartment of 90 square meters located in the center of the city of Chios, in order to accommodate a family of five members. The...
In this case, an office space located on the first floor above retail spaces in the center of the city was transformed into two apartments. Gypsum board partitions were used for the new layout. The...
The interior design proposal for an already existing, though incomplete apartment, aims, in this case, at creating a calm, relaxing and very bright environment in the center of the city. Two...
This study concerns the proposal for a new interior layout and the general renovation of an early 70's villa in the center of the city of Chios. It was decided to preserve the whole atmosphere of the...
The study concerns the completion and interior design proposal for a 160 m2 apartment in a building constructed twenty years ago in the center of the city of Chios. A sitting area with an office...
The unique location of the summer house on a hillside, at a distance of 1 km from the port of Emporios in south Chios, has guided the architectural proposal for radical renovation towards two key...
Τhe given space, originally designed as a garage, was asked to be transformed into a small ground floor apartment. Trying to ensure the maximum use of the only 16-square-meter room, a small living...
#1. FOLD_ #2. SUSPENSION_ Τhe two spaces, both on street level in a densely populated residential area of Athens, originally designed as retail spaces, were asked to be transformed into studios....
In the case of this residence, a complete renovation was carried out. The public areas were set along the side of the road, while the private ones at the back, with unobstructed view to the castle...
In this study, a proposal was made to redesign the interior of a two-storey house of 160 sqm. On the ground floor there are the public areas and a guest room while on the floor, there are the...